•Toeristische dienst verhuisd•Jeugdactiviteiten zomervakantie•Uitbater voor nieuwe sporthal gezocht.

Verbouwsubsidie Gidsen en Akabe Pijpelheide
De lokalen van de Gidsen en Akabe Pijpelheide kregen onlangs een nieuwe vloer die de verhuur, de werking en de toegankelijkheid van de lokalen ten goede komt. Het subsidiereglement voor het plaatselijke jeugdwerk voorziet een bijdrage van 40% van de bewezen kosten voor jeugdverenigingen die verbouwingswerken uitvoeren. Het college beslist dan ook een bedrag van 2.459,20 euro uit te keren voor de renovatie.

Boombakken Bergstraat
Het college bestelt boombakken voor plaatsing in de Bergstraat. De opdracht wordt gegund aan de meest voordelige regelmatige bieder. De totale kostprijs hiervan bedraagt 38.332,80 euro incl. btw.

Verkaveling Oude Liersebaan
Het college keurt het definitief ontwerp en het bijzonder bestek voor het uitvoeren van infrastructuurwerken in de verkaveling Oude Liersebaan - Oude Mechelbaan goed. De kosten van de opdracht worden geraamd op 1.110.487,13 euro incl. btw, waarvan het gemeentelijke aandeel 38.555 euro excl. btw bedraagt. Dit heeft betrekking op de helft van de kosten voor de vernieuwing van het wegdek in de bestaande zijstraat van de Oude Liersebaan. De overige kosten vallen ten laste van de verkavelaar.

Klascontainers basisschool Pijpelheide
Het college beslist klascontainers te huren voor de gemeentelijke basisschool in Pijpelheide, voor de inrichting van noodklassen. De opdracht wordt gegund aan de meest voordelige regelmatige bieder, voor een bedrag van 52.666,46 euro incl. btw.

Luifel kleuterschool Pijpelheide
Het college stelt een aannemer aan voor het plaatsen van een luifel aan de gemeentelijke kleuterschool in Pijpelheide. De meest voordelige regelmatige bieder krijgt de opdracht toegewezen. De totale kostprijs bedraagt 24.729,98 euro incl. btw.

Toeristische dienst is verhuisd
Zaterdag 2 juli opent de dienst Toerisme de deuren van het nieuwe infokantoor in de Postweg 6 in Heist-centrum. Iedereen is dan welkom van 10 tot 18 uur. Meer weten?

Jeugdactiviteiten tijdens de zomervakantie
Lees snel de Lollie en Flash en ontdek wat er deze zomer allemaal te beleven valt! Meer weten?

Uitbater voor nieuwe sporthal gezocht
De gemeente zoekt een uitbater voor de cafetaria van de nieuwe sporthal in de Lostraat. Meer weten?